Dynamische configuraties

Onze configurators kunnen volledig dynamische constructies of producten genereren. Denk hierbij aan chalets, kasten, zwembaden, industriebouw, garagepoorten, ramen,…

Wij analyseren eerst samen met u in detail hoe het product of de constructie opgebouwd is, wat de beperkingen zijn en wat de verschillende configuratiemogelijkheden zijn. Daarna bepalen we samen met u de stappen waarmee de configuratie best opgebouwd wordt.

De informatie en prijszetting van uw configuraties kan komen een een ERP systeem, Excel of een ander dataformaat.

Voordelen

Verkort de tijd tot een offerte en bevestiging

U kan veel sneller een offerte bezorgen aan uw potentiële klanten omdat ze meteen een resultaat te zien krijgt. Het is niet langer nodig om te wachten op technische tekeningen of berekeningen. Hierdoor zal uw pre-sales kost ook dalen.

Ideaal voor dealers

Bent u een producent? Dan kan u de 3d configurator ter beschikking stellen om uw product te verkopen. Dit maakt het verkoopproces van uw dealers eenvoudiger waardoor er meer verkocht kan worden.

Web-based

Onze 3d configurator is volledig web-based. Hierdoor moet de gebruiker geen plugin of programma installeren om gebruik te maken van de configurator.

Stuur naar productie

Eenmaal de klant zijn offerte bevestigt, kan u de gegevens ineens doorgeven aan de productie. Hierdoor bespaart u weeral tijd en bezorgt u uw klant een betere ervaring.

2D tekenen, Realtime 3D weergaven

Teken eenvoudig via een 2D plan en zie de configuratie onmiddellijk veranderen in 3D.

Ideaal voor beurzen of in de toonzaal

Laat ter plaatse aan je potentiële klanten de mogelijkheden zien en geef ze een op maat gemaakte offerte mee.

Integreer met externe systemen

Onze configurators kunnen integreren met ERP en CRM systemen. Contacteer ons om meer informatie te krijgen over de mogelijkeden.

Al interesse?

Neem dan nu snel contact op om uw volgend project te bespreken.