Materialen en objecten scannen

Voor een realistische weergave van uw producten, kan het belangrijk zijn om de materialen en objecten te scannen en om te zetten in een 3D weergave.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn indien u tegels, stoffen of houtsoorten gedetailleerd wil weergeven.

We maken gebruik van speciale technieken en software die niet alleen maar een foto van het materiaal nemen, maar die ook rekening houden met het reliëf en de weerspiegeling van de materialen. Zo kan u uw klanten een heel realistische weergave van uw producten aanbieden.

De kurk en het hout in de render hierlangs is opgebouwd via gescand materiaal.

Voordelen

Realistische weergave van uw producten

Toon uw producten zoals ze echt zijn. Dit zorg ervoor dat mensen zich beter kunnen inbeelden hoe uw product er uit zal zien.

Capteer complexe materialen

Werkt u met complexe en niet-standaard materialen, dan kan dit weergegeven worden doormiddel van onze scan technieken.

Capteer complexe objecten

Heeft u unieke producten, zoals handgemaakte potten die niet eenvoudig na te bootsen zijn via 3D tekeningen, dan is een 3D scan een ideale oplossing.

Vergelijk eenvoudig

Door echte materialen te gebruiken, kan uw klant veel eenvoudiger de verschillende opties met elkaar vergelijken. Zeker met een AR weergave zal de klant sneller kunnen beslissen.

Mooiere materialen

Maak gebruik van echte materialen en niet van generieke of aangekochte texturepakketten.

Zet je catalogus om in een 3D databank

Digitaliseer je databank van materialen, dit is niet alleen handig voor potentiële klanten, maar ook voor de interne werking van uw organisatie.

Scan materialen in bulk

Indien u veel materialen heeft, kunnen we een opzet uitwerken waardoor een volledige catalogus van materialen gescand kan worden.

Al interesse?

Neem dan nu snel contact op om uw volgend project te bespreken.