Een geïntegreerde 3D configurator past in een breder strategisch plaatje.

Omnichannel.

We merken dat veel bedrijven worstelen met hun online aanpak. We geloven dat een geïntegreerde 3D configurator een perfecte tool kan zijn om deze uitdaging in een opportuniteit om te zetten.

Een 3D configurator maakt het mogelijk om de bestaande kanalen te versterken. Via online kunnen potentiële klanten eenvoudig hun product configureren een aankopen indien ze dit wensen.

Via onze offertetool worden bezoekers begeleid naar een fysieke winkel waar ze begeleid kunnen worden door een ervaren verkoper. In dit proces bespaart de verkoper veel tijd omdat een reeds gemaakte configuratie ingeladen kan worden waarop verder gewerkt kan worden.

Mass customization.

Mass customisation is a marketing and manufacturing technique that combines the flexibility and personalisation of custom-made products with the low unit costs associated with mass production.

Door de keten van configuratie tot productie zo kort mogelijk en zo digitaal mogelijk te maken is het mogelijk om competitief te zijn tov massa productie in verre landen. Verre landen zitten met transportkosten, milieukosten en mogelijk importtaxen. Indien de productie volledig digitaal kan gestart worden na een configuratie, dan kan lokale productie plots interessanter zijn dan massa productie. Zowel financieel als ecologisch. Dit is trouwens een van de hoofddoelstellingen van 3D Config, lokale productie interessanter maken dan massa productie in verre landen.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder