Verkoop sneller en meer via automatisch gegenereerde offertes.

Genereer automatisch offertes.

Onze 3D configurators maken het mogelijk om automatisch offertes te genereren. Deze offertes kunnen ook technische tekeningen omvatten. Bespaar zo vele uren aan offertes maken en bezorg potentiële klanten veel sneller hun gewenste offerte.

Voordelen.

Verkort de tijd van offerte tot bevestiging

U kan veel sneller een offerte bezorgen aan uw potentiële klanten omdat ze meteen het resultaat te zien krijgen. Het is niet langer nodig om te wachten op technische tekeningen of berekeningen. Hierdoor zal uw pre-sales kost dalen.

Ideaal voor dealers

Bent u een producent? Dan kan u de 3d configurator ter beschikking stellen van uw dealers. Dit maakt het verkoopproces eenvoudiger waardoor er meer verkocht kan worden.

Webshop en B2B bestellingen.

Het is mogelijk om onze configurators te koppelen aan een webshop systeem. Hierdoor kan de potentiële klant zijn configuratie online kopen.

Het is ook mogelijk om een B2B zone op te zetten waardoor bestaande partners met korting kunnen bestellen.

Hoge ROI door snellere en betere offertes.

We merken bij onze klanten dat ze veel sneller en betere offertes kunnen maken. Het aantal uitgespaarde uren in combinatie met hogere conversies zorgt voor een korte Return On Investment.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder