Visualiseer uw productmogelijkheden via onze 3D Product configurators.

Real time visualisatie.

Verkoop sneller, vlotter en meer dankzij duidelijke product visualisaties. Door potentiële klanten visueel alle mogelijke opties te tonen, kunnen ze eenvoudiger beslissingen nemen.

Voor aanbieders versnelt dit het verkoopsproces aangezien gebruikers zelf al onderzoek kunnen doen. Ze krijgen bovendien een beter overzicht van de mogelijkheden en bijhorende kosten.

Uit ervaring zien we dat de kost om te verkopen omlaag gaat en het volume dat verkocht kan worden stijgt.

Augmented reality.

Al onze configuratoren kunnen voorzien worden van een Augemented Reality functie. Hierbij kan de potentiële klant zijn configuratie in een echte omgeving weergeven. Zoals bijvoorbeeld een carport op een oprit of een chalet in een tuin.

Augmented Reality zorgt voor hogere conversies en tevredenheid bij potentiële klanten. Het is bovendien een goede lead generator omdat bezoekers hun contactinformatie invullen om zo een unieke AR link te genereren.

Renders.

Onze configurators bieden de mogelijkheid om vanuit de configurator renders te genereren. Het is vaak niet mogelijk of te kostelijk om alle mogelijke opties op voorhand te renderen. Via onze unieke technologie zorgen we dat de unieke configuratie van de gebruiker gerenderd wordt op onze renderserver. In functie van de gewenste kwaliteit krijgt de gebruiker een 10-tal seconden of enkele minuten later een realistische render van zijn configuratie.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder