Brensj.

Een huis configurator voor modulair wonen

Configuratie van volledige woning.

De Brensj configurator is een indrukwekkend project omdat via deze configurator een volledig modulair huis geconfigureerd kan worden.

Het salesteam van Brensj maakt gebruikt van deze tool om hun potentiële klanten visueel alle mogelijkheden voor te stellen.

De configurator berekent real-time de prijs, hierdoor kan de eindklant onmiddellijk naar huis met een offerte.

Virtual Reality en renders.

De eindklant kan in Virtual Reality de woning zien en erdoor wandelen. De Brensj begeleider kan realtime de verschillende opties tonen en de klant begeleiden om een optimale keuze te maken.

Het systeem voorzien bovendien de mogelijkheid om echte renders te genereren op basis van de keuzes die de eindklant heeft gemaakt. Zo krijgt de eindklant een optimaal beeld van het eindresultaat.

Automatische renders.

Als kers op de taart, genereert deze configurator automatisch renders. Zo krijgt de klant een reeks renders met zijn specifieke configuratie keuzes.

realistische 3d render woning

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder