3D configurators voor consumer goods.

Sportkleding, werkkleding, verpakkingen en meer

Onze configurators zijn ideaal voor custom prints voor kleding en verpakking.

Vaak is er veel communicatie nodig tussen leverancier en eindklant om een custom ontwerp uit te werken. Met onze configurator kan de klant zelf zijn ontwerp uitwerken. We zorgen ervoor dat de output een bruikbare printfile is die gebruikt kan worden in de productie.

Voordelen.

Verkort de tijd van offerte tot bevestiging

U kan veel sneller een offerte bezorgen omdat het resultaat meteen te zien is. Het is niet langer nodig om te wachten op technische tekeningen of berekeningen. Hierdoor zal uw pre-sales kost dalen.

Ideaal voor dealers

Bent u een producent? Dan kan u de 3d configurator ter beschikking stellen van uw dealers. Dit maakt het verkoopproces eenvoudiger waardoor er meer verkocht kan worden.

Web-based

Onze 3d configurator is volledig web-based. Hierdoor moet de gebruiker geen plugin of programma installeren om gebruik te maken van de configurator.

Stuur naar productie

Eenmaal de klant zijn offerte bevestigt, kan u de gegevens ineens doorgeven aan de productie. Hierdoor bespaart u weeral tijd en bezorgt u uw klant een betere ervaring.

Visualiseer via augmented reality.

Zodra potentiële klanten hun configuratie hebben afgewerkt, kunnen ze deze via Augmented Reality realistisch in hun eigen omgeving weergeven.

Dit is een uitstekende lead-generator. Klanten kunnen hun potentiële aankoop in een realistische weergave zien door hun e-mail adres in te vullen. U krijgt een goed beeld welke configuraties het populairst zijn en kan nadien contact opnemen.

Enkele referenties.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder