Referenties

Wielertruitjes configurator

Via deze tool kan je je eigen ontwerp maken van een wielertruitje. Je kan kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Je kan ook je logo of een zelfgekozen tekst toevoegen en de grootte en positie hiervan aanpassen.

 

Bekijk hier

case-image

Kasten configurator

Met deze 3D tool kan je een kast van A tot Z samenstellen en in AR weergeven. Nadat je de kast hebt samengesteld, kan je overgaan tot een online aankoop.

 

Bekijk hier

case-image

Chalet configurator

Dankzij de configurator van ChaletCenter kan hun verkoopsteam complexe chalets samenstellen samen met de klant (zonder tussenkomst van /wachten op technische tekenaars). De klant krijgt automatisch een op maat gemaakte offerte met een link naar hun ontwerp in AR.

case-image

Tiny house configurator

Met deze configurator kan het salesteam van Brensj heel vlot en snel een Brensj samenstellen, een offerte genereren in in AR weergeven. Deze configurator wordt zowel gebruikt tijdens salesgesprekken als tijdens beurzen om Brensj voor te stellen

case-image

Bloemenconfigurator

Met deze bloemenconfigurator laten we Augmented Reality experiences helemaal opfleuren! Op basis van een paar vragen kan je een virtueel boeket samenstellen voor jouw geliefde. Daarna kan je een boodschap toevoegen en dit delen op jouw sociale media en bekijken in AR!

case-image

Haarden configurator

Via de configurator kan in renderkwaliteit een haard met bijhorende meubels samengesteld worden. Dit helpt de klant om een goed beeld te krijgen van het resultaat.

Bekijk hier

case-image

Zwembad configurator

Onze 3D tool geeft een accuraat model weer van hoe jouw op maat gemaakt zwembad er kan uitzien. Doorloop stapsgewijs ons proces en krijg uw perfecte zwembad te zien.

Bekijk hier

case-image

Serre configurator

Met deze 3D tool kan je een serre volledig naar je eigen afmetingen en smaak vormen. Bij het doorlopen van de stappen kan je zelf je eigen criteria toevoegen om zo tot het mooiste resultaat te komen. Op het einde van de configuratie kan je dit ook naar jezelf doormailen en bekijken in AR.

Bekijk hier

case-image

We hebben nog interessante projecten om te tonen!

Neem gerust contact op om uw project te bespreken.