Vergroot uw aanwezigheid op meubelbeurzen met 3D-configurators

Meubelbeurzen zijn cruciale gelegenheden voor bedrijven om niet alleen te netwerken en producten te tonen, maar ook om zich te onderscheiden in een sterk concurrerende markt. De integratie van een 3D-configurator kan uw stand een boost geven, u zich laten onderscheiden van de concurrentie, uw conversies verhogen en het aantal leads verhogen.

Onderscheid uw bedrijf

Stap af van statische displays en uitgebreide brochures. Door 3D-configuratoren te integreren in uw stand kunnen beursbezoekers die op een dynamische en interactieve manier verkennen. Of het nu gaat om het personaliseren van kasten, zetels, tafels of iets anders. Met 3D-configurators kunnen bezoekers producten aanpassen aan hun unieke voorkeuren. Ze kunnen de fijne kneepjes van verschillende modellen ontdekken en alle verschillende functies uitproberen. Maar bedrijven die kiezen voor 3D-configurators laten niet alleen hun producten zien, ze laten ook zien dat ze streven naar innovatie en een moderne, gebruikersgerichte aanpak hebben. Zo vallen ze op in een overvol landschap van meubelbedrijven.

Snel offertes maken

Meubelbeurzen zijn veel werk, elke klant die naar uw stand kwam een directe offerte bezorgen na de beurs is een vervelende taak. Een 3D-configurator zou u en uw klant veel werk uit handen nemen. Als de configuratie klaar is, kunnen klanten meteen een offerte genereren en deze naar hun e-mailadres laten sturen. Dit betekent ook dat u een grote hoeveelheid offertes kunt maken, waardoor u in dezelfde tijd meer potentiële klanten kunt benaderen. Het gebruik van een 3D-configurator maakt de werkdruk voor u en uw klanten veel minder zwaar en zorgt tegelijkertijd voor een soepele klantervaring.

Hogere conversiepercentages

Onze ervaring leert dat het gebruik van een 3D-configurator op meubelbeurzen leidt tot hogere conversiepercentages. Conversieratio’s zijn, eenvoudig gezegd, leads die worden omgezet in nieuwe klanten. Klanten waarderen oprecht hoe gemakkelijk ze hun eigen product kunnen configureren en hoe snel ze een offerte ontvangen. Het versnelde aankoopproces neemt veel mentale lading voor uw klanten weg bij het winkelen naar meubels, waardoor uw bedrijf snel hun eerste keuze wordt.

Genereer meer leads

De 3D-configurator is een waardevol hulpmiddel voor het genereren van leads. Bezoekers laten vrijwillig hun contactgegevens achter zodat ze een offerte ontvangen, waardoor u de kans krijgt om contact met hen op te nemen en hen aanvullende informatie te geven. Dit vergroot niet alleen uw klantenbestand, maar verhoogt ook de winstgevendheid van uw deelname aan meubelbeurzen. En verlaagt tegelijkertijd de gepercipieerde kosten van de deelname aan de meubelbeurzen.

Conclusie

In een steeds veranderend landschap van consumentenervaring is het belangrijk om uw bedrijf te blijven innoveren. 3D-configurators kunnen dienen als een baken van innovatie en toewijding aan klanttevredenheid. Het onderscheidt het bedrijf van de rest, laat deelnemers weloverwogen beslissingen nemen en geeft ze snel een offerte voor hun configuratie. De toekomst van meubelbeurzen ligt in het verschiet en met 3D-configuratoren is uw bedrijf klaar voor een prominente rol in de vormgeving ervan. 

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder