Verkoop en VR combineren

Een van onze nieuwste projecten, de Brensj configurator, is een perfect voorbeeld van de eindeloze mogelijkheden van 3D configuratoren. Deze configurator maakt het mogelijk om een heel huis te configureren en achteraf te visualiseren. Rondlopen in je toekomstige huis is geen verre mogelijkheid meer, het is nu officieel werkelijkheid geworden.

Virtueel model

Het enige wat de klant hoeft te doen is een afspraak maken met een Brensj-verkoper in de toonzaal. Na het bespreken van de algemene voorkeuren zet de klant een VR-headset op en krijgt hij een kijkje in hun toekomstige woning. De Brensj-begeleider kan de klant vervolgens in realtime verschillende ontwerpopties laten zien, waardoor het mogelijk wordt om door de woning te stappen en de bevoorkeurde ontwerpkeuzes te visualiseren. 

Dit vereenvoudigt het besluitvormingsproces voor zowel de klant als de verkoper. Miscommunicaties en onvervulde verwachtingen komen aanzienlijk minder vaak voor dan voorheen, wat zorgt voor een soepele interactie en een meer positieve klantervaring.

Renderings

Naast de VR-functie genereert het systeem ook automatisch realistische renders wanneer de configuratie klaar is. Bij vertrek ontvangt de klant realistische renders die hun specifieke ontwerpkeuzes uitlichten. Dit helpt hen niet alleen om zich de VR-sessie goed te herinneren, maar geeft hen ook de kans om alles even te laten bezinken. Achteraf kunnen er nog steeds wijzigingen worden aangebracht als de klant toch van gedachten verandert.

Offerte

Samen met gepersonaliseerde renders ontvangt de klant een automatisch gegenereerde gedetailleerde offerte. Dit voorkomt onnodige wachttijden die anders weken kunnen duren. Het koopproces verloopt soepeler voor alle betrokkenen.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder