Uitgelicht: Hulo tafel configurator

We hebben gewerkt aan een geavanceerde tafel configurator voor onze partner Hulo. Deze tafel configurator zal de manier waarop je meubels ontwerpt en koopt herdefiniëren. Zo produceren we tafels van hoge kwaliteit, die op maat gemaakt zijn van de beste materialen beschikbaar op de meubelmarkt. In dit artikel bespreken we de meest innovatieve functies van deze configurator.

Basisfuncties

De configurator biedt een breed scala aan ontwerpkeuzes. Waardoor kenmerken zoals vorm, afmetingen, materiaal en tafelpoten eenvoudig kunnen worden aangepast. Elke wijziging in de ontwerpopties wordt ook meteen weergegeven in de visualisatie

Tafelafwerking

De schoonheid van deze configurator zit hem echter in de details. Naast de basis ontwerpopties is het mogelijk om je tafel echt tot in de puntjes te personaliseren. Ontwerpaspecten zoals de randafwerking kunnen gemakkelijk worden aangepast, naast de standaard rand kun je zo ook kiezen voor een papegaaienbek randafwerking. Een andere interessant aspect dat je kan personaliseren is de hoekafronding, dit detail kan de feel van je tafel helemaal veranderen.

Een offerte maken

Klaar met het ontwerpen van je tafel? Maak onmiddellijk een offerte aan op de site, deze offerte wordt meteen naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Dit betekent dat je geen wekenlang meer hoeft te wachten op een nauwkeurige offerte, wat vaak wel het geval is wanneer technische tekenaars worden ingezet. Het is evengoed mogelijk om meerdere offertes aan te maken indien je twijfelt tussen verschillende designs.

Configuratie uploaden

Wanneer je een offerte voor je tafel genereert, wordt deze voorzien van een unieke code die gekoppeld is aan je configuratie. De unieke code maakt het gemakkelijk om de configuratie op elk moment uit het systeem op te roepen. Daarnaast maakt de unieke code het gemakkelijk om de aankoop in de winkel af te ronden en is het ook mogelijk om een opgeslagen configuratie te uploaden in de configurator. Als je je bestaande configuratie uploadt, is het mogelijk om eerdere ontwerpkeuzes in een handomdraai te wijzigen.

Wilt u graag samenwerken? Contacteer ons.

Elk project is uniek. Daarom is het belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor uw project te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen en dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat we voor u kunnen uitwerken.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder